Loveyourbelly tréning

Szülés utáni hasizomregenálás

Mi a Loveyourbelly tréning?

A Loveyourbelly a Rectus diastasis, azaz a szétnyílt hasizom terápiájára, a hasizom szélek összezárására, és a hasfal funkcióinak visszaállítására létrejött regeneráló program.
A programot Bagyinka Tímea rekreációs szakember állította össze, hosszú évek alatt tapasztalt megfigyelései alapján, a hozzá forduló édesanyák panaszai kapcsán. Az eredetileg szülés utáni hasizomregeneráló torna ma már férfiak, élsportolók, idősek, és gyerekek kedvelt módszere a sérült hasfal visszaerősítésére, a funkciók újbóli bekapcsolására, működtetésére, és a Rectus diastasis panaszainak és következményeinek megelőzésére és csökkentésére.

A résztvevők sérülésük alapján egy besorolást kapnak, amely meghatározza a gyakorlatokat, a haladás tempóját és módját és a további életvitelt.
A gyakorlatok mellett megtanítjuk a Rd okait, hátterét, a regeneráció módját, feltételeit, a szükséges életmódot, megértjük a test ezen részének működését, a miérteket és a hogyanokat, hogy aztán mindezek tudatában adott pillanatban jól döntsünk, jól mozogjunk, jól sportoljunk és elérjük a kitűzött célunkat, és hogy mindeközben ne adjuk fel!

Tréning árak és típusok


Kis csoportos tréning

A kis csoportos tréning 3 főtől maximum 10 főig az előre meghirdetett helyszíneken zajlik.
(Dunakeszi-Családi Mókavár, Angyalföld-Sport Placc)
A tréning ára egy főre értendő.

10 000 Ft

Egyéni tréning

Az egyéni tréning kényelmesen, a Te otthonodban zajlik.
Csak Te vagy ott, csak tiéd a figyelem.

15 000 Ft

Kis csoportos tréning az otthonodban

A kis csoportos tréning ebben az esetben a Te otthonodban zajlik. Hívd meg anyuka ismerőseidet, barátnőidet, akiknek hozzád hasonló panaszaik vannak.
Létszám 2 főtől maximum 5 főig.
A tréning ára egy főre értendő.

10 000 Ft

Online tréning

A tréning teljes egészében online zajlik. Így részt vehetsz akkor is, a ha messze élünk egymástól vagy ha betegség vagy egyéb tevékenység miatt megadott helyszínre nincs lehetőséged eljönni. 

10 000 Ft

LYB Mentor Program                                                

Részletek itt!

16 000 - 32 000 Ft

Élet szétnyílt hasizommal - online tréning

Az online tréning mélyebben foglalkozik az Rd melletti változtatásokkal, mire van szükség, hogyan is éljünk ezután, miben változtassunk és hogyan?

5 000 Ft

Következő kis csoportos tréningek

2022. ősz
Dunakeszi
Családi Mókavár
Személyes és online

2022. ősz
Dunakeszi
Magyar SE
Személyes és online

2022. ősz
Káposztásmegyer
Flowing Balance Női Életmód Stúdió
Személyes és online 

Érdeklődés, jelentkezés

Ha kérdésed van, vagy szeretnél jelentkezni kiscsoportos vagy egyéni tréningre, itt fel tudod venni velem a kapcsolatot.