Loveyourbelly tréning

Szülés utáni hasizomregenálás

Mi a Loveyourbelly tréning?

A Loveyourbelly a Rectus diastasis, azaz a szétnyílt hasizom terápiájára, a hasizom szélek összezárására, és a hasfal funkcióinak visszaállítására létrejött regeneráló program.
A programot Bagyinka Tímea rekreációs szakember állította össze, hosszú évek alatt tapasztalt megfigyelései alapján, a hozzá forduló édesanyák panaszai kapcsán. Az eredetileg szülés utáni hasizomregeneráló torna ma már férfiak, élsportolók, idősek, és gyerekek kedvelt módszere a sérült hasfal visszaerősítésére, a funkciók újbóli bekapcsolására, működtetésére, és a Rectus diastasis panaszainak és következményeinek megelőzésére és csökkentésére.

A résztvevők sérülésük alapján egy besorolást kapnak, amely meghatározza a gyakorlatokat, a a haladás tempóját és módját és a további életvitelt.
A gyakorlatok mellett megtanítjuk a Rd okait, hátterét, a regeneráció módját, feltételeit, a szükséges életmódot, megértjük a test ezen részének működését, a miérteket és a hogyanokat, hogy aztán mindezek tudatában adott pillanatban jól döntsünk, jól mozogjunk, jól sportoljunk és elérjük a kitűzött célunkat, és hogy mindeközben ne adjuk fel!

Tréning árak és típusok


Kis csoportos tréning

A kis csoportos tréning 3 főtől maximum 10 főig az előre meghirdetett helyszíneken zajlik.
(Dunakeszi-Családi Mókavár, Angyalföld-Sport Placc)
A tréning ára egy főre értendő.

8 000 Ft

Egyéni tréning

Az egyéni tréning kényelmesen, a Te otthonodban zajlik.
Csak Te vagy ott, csak tiéd a figyelem.

12 000 Ft

Kis csoportos tréning az otthonodban

A kis csoportos tréning ebben az esetben a Te otthonodban zajlik. Hívd meg anyuka ismerőseidet, barátnőidet, akiknek hozzád hasonló panaszaik vannak.
Létszám 2 főtől maximum 5 főig.
A tréning ára egy főre értendő.

8 000 Ft

Online tréning

A tréning teljes egészében online zajlik. Így részt vehetsz akkor is, a ha messze élünk egymástól vagy ha betegség vagy egyéb tevékenység miatt megadott helyszínre nincs lehetőséged eljönni. 

8 000 Ft

LYB Mentor Program                                                bevezető áron:

Részletek itt!

8 500 - 24 500 Ft

Élet szétnyílt hasizommal - online tréning

Az online tréning mélyebben foglalkozik az Rd melletti változtatásokkal, mire van szükség, hogyan is éljünk ezután, miben változtassunk és hogyan?

5 000 Ft

Következő kis csoportos tréningek

2021. február 13.-14.
Dunakeszi
Családi Mókavár
Személyes és online

2021. március 13.-14.
Dunakeszi
Családi Mókavár
Személyes és online

2021. május 8.-9.
Dunakeszi
Családi Mókavár
Személyes és online 

Érdeklődés, jelentkezés

Ha kérdésed van, vagy szeretnél jelentkezni kiscsoportos vagy egyéni tréningre, itt fel tudod venni velem a kapcsolatot.