Természetes fájdalomcsillapítás

Ne a fájdalom alakítsa a szülésed!

Ha szülésről van szó, akkor az egyik legjellemzőbb félelmünk a fájdalomtól való félelem.
Sok nő izgalommal várja a szülése napját, mégis ott motoszkál a fejében, vajon bírni fogja-e a fájdalmakat, képes lesz-e elviselni.

Legtöbbször nem tudjuk, milyen lehetőségeink vannak, és amennyiben a kórházi fájdalomcsillapítási módszerekről szerzünk is némi információt, a természetes és igen hatékony módszerekről mit sem tudunk.

Ebben a tréningben össze foglalok mindent, részletesen megtárgyaljuk az összes lehetőséget, megértjük a működésüket is, és azt, hogy mikor alkalmazzuk, alkalmazhatjuk őket.

Kedves kismama, egészen biztos vagyok benne, hogy még akkor is fog érni meglepetés, ha már foglalkoztál ezzel a témával, és keresgélted a megoldásokat.

Én abban hiszek, sőt, biztos vagyok benne, hogy a gyermekszülés nem kell, hogy borzalmas kínként vésődjön az emlékezetünkbe, nem kell a nőknek fájdalmasan világrahozni gyermekeiket.
Azt vallom, hogy a szülés pont olyan szép és varázslatos, mint a gyermek maga, aki épp megszületik, és van lehetőségünk élményként megélni ezt a csodát!
Ezt szeretném Neked is átadni, megmutatni, szeretném, ha Te is így élnéd meg, persze csak ha neked is ez a vágyad!

A tréning 2 x 1,5 óra

A tréning online élő, tehát kényelmesen az otthonodból is végezheted.
A háttérben jelen lehetnek a leendő apukák, az információk szinte mindegyike számukra is hasznos, főleg, ha apás szülésre készültök.
A második alkalommal jó, ha a környezeted nyugodt, vagy legalább van egy csendesebb zug, ahová vissza tudsz vonulni ha szükséges, hiszen némelyik feladat gyakorlásához szükség lesz egy kis befelé fordulási lehetőségre.

Az élő előadás skype-on zajlik, a téma intimitása és a résztvevők védelme érdekében kérlek, hogy bekapcsolt kamerával legyél jelen a tréningen.

A két alkalmas tréning ára: 5500 Ft
A tréning felvétele 30 napig visszanézhető.
A felmerülő kérdésekre a tréning után is szívesen válaszolok.

A következő tréningek időpontja:


2022. 10. 


2022. 12. 


2023. 02. 


Amennyiben nem találsz megfelelő időpontot, de érdekelne a téma, írj az alábbi űrlapon!

Kérdésem van!

Kérlek, add meg az adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

Jelentkezési lap

A jelentkezési lapon megadott e-mail címre küldöm a díjbekérőt a részvételi díjról a jelentkezést követő 24 órán belül. Figyeld a postaládád!